interieur projecten

Schalkers Interieur Projecten

Maatwerk met een visie - jouw stijl, onze creatie

Een missie ontstaan vanuit passie

Bij Schalkers Interieur Projecten is onze missie duidelijk: het realiseren van inspirerende interieurprojecten die jouw verbeelding prikkelen en jouw leefruimte transformeren. Met vakmanschap en passie voor het vak streven we ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken.


Onze missie is om interieurs te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en persoonlijk. Samen met ons toegewijde team van experts zorgen we voor een naadloze uitvoering en streven we naar hoogwaardige kwaliteit in elk detail. We geloven in een samenwerking gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en klanttevredenheid.


Met Schalkers Interieur Projecten maak je van jouw interieurdromen werkelijkheid.

Martin Schalkers

Trotse eigenaar van Schalkers Interieur Projecten. Met passie voor prachtige interieurs heb ik mijn bedrijf opgericht. Samen met mijn creatieve team ontwikkelen we gedegen plannen en realiseren we unieke interieurs met vakmanschap en oog voor detail.

Bij Schalkers Interieur Projecten luisteren we graag naar de wensen van onze klanten, vertalen deze naar heldere beelden en streven altijd naar het beste resultaat. Communicatie, kwaliteit en tevredenheid zijn onze pijlers.

Als ondernemer zoek ik constant naar vernieuwing en efficiëntie. Ik omarm nieuwe ideeën en uitdagingen.

Ben jij op zoek naar een gepassioneerde interieurprofessional? Laten we in contact komen en samen bouwen aan een prachtig project.